Christmas rs opret

Go down

Christmas rs opret

Indlæg  xJigoku on Tirs apr 19, 2011 11:29 pm

og her har vi igen alt det basiske

navn
alder
køn
udseende

klasse

historie

hobby
elsker
hader
andet

GO FOR IT GIIRLS <3
xJigoku
xJigoku
Admin

Antal indlæg : 176
Join date : 19/04/11
Age : 26
Geografisk sted : Vestfyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Christmas rs opret

Indlæg  xJigoku on Tirs apr 19, 2011 11:42 pm

Navn: Alisa Wakeshima
Alder: 18
køn: giiiirl
race: human

klasse: 2-B

udseende: rød/brunt skulderlangt hår med sideskilling så hendes pandehår falder til venstre side xD (dækker hendes ene øje). hun har grøn/brune store øjne og har et ret rundt hovede xD (som mig oO ?) hun er omkring 1.64 cm xD - og hendes stemme er ret unik

personlighed: kan være højrystende men er ret gentle og fræk, venlig og hjælpsom. hun kan ha en tendens til at rage randomly på sine veninder (TOMBOYISH xD)

Historie: hun er født på Hokkaido og boede der til hun var 12 xD - hendes far er læge og hendes mor er kok (ja de er ret rige o__o - hvilket ikke kan ses på hende overhovedet) Alisa var hendes Oldemors navn da hun var engelsk (fra faderens side) - Alisa valgte at gå på en normal skole i stedet for en privat pigeskole, hvor hun alligevel bare ville være til besvær da hun er ret vild og ekstrem drenget - hendes vennekreds bestod primært af drenge, men det ændrede sig lidt efter lidt da hun kom i high school xD

hobby: sport - baseball
elsker: sport og andre sager
hader: folk uden humor

andet: take good care xD !!


Navn: Yoshida Reita
alder: 19
køn: dude
udseende: calm, pjusket mørkt hår der går ham til kindbenet og han er ret høj og ranglet, kløgtig og er normalt med på en top 3. når karakterene bliver udgivet. han er lidt bleg, men hvis han falder i søvn i solen så bliver han sigt skoldet efter en time (som mig XD)

2-B

historie: han lever egentlig et helt normalt liv med sine forældre i downtown Tokyo men er født i en mindre landsby i udkanten af selve Tokyo - da han var 5 flyttede de så ind til centrum hvor han har boet lige siden. han arbejder som træner for et lokalt karate hold om aftenen, men det er der ikke rigtig nogen der kender til da han ikke snakker så meget om sig selv, men nærmest kun åbner munden når der er nogle spydige kommentarer.

hobby: karate, musik
elsker: ro og musik
hader: ligegyldigheder

andet: kommer d:

xJigoku
xJigoku
Admin

Antal indlæg : 176
Join date : 19/04/11
Age : 26
Geografisk sted : Vestfyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Christmas rs opret

Indlæg  Legende on Tirs apr 19, 2011 11:48 pm

Navn: Bailey Hewks.
Alder: 17 år.
Køn: Pige.
Klasse: 1-B.

Udseende: Hun omkring de 165 cm høj er ret slank af bygning. Hun har halvlangt glat blondt hår, samt blå øjne, også går hun ret farverigt klædt.

Personlighed: Hun er en ærlig og kærlig person, dog stædig og respektfuld.

Elsker: At designe tøj og sådan noget.
Hader: Dumme personer.

Historie: Hun kommer oprindeligt fra en rig familie i Los Angeles, Amerika, men har rødder i Tokyo, Japan, hvor hun nu er flyttet til. – Hun bor sådan en smule i udkanten af byen i en stor gammeldags japansk tatami-hus.

Andet: …


-Navn: Miura Kazehaya.
Alder: 20.
Køn: Dreng

Klasse: 2-B

Udseende: 1,80 høj. Skuldre langt mørkt hår, ofte sat op i en ’halv’ hestehale. – Det vil sige at det kun er noget af håret der er sat op, også hænger resten ham ned til skuldrene.

Personlighed: Han er lidt what-so-ever-typen. Interesser sig ikke for særlig mange ting og har det bedst med at være for sig selv… Selv om han alligevel på en eller anden måde ender med at snakke med folk og deltage i ting.

Elsker: At lave vafler.
Hader: Uretfærdighed.

Historie: Han har ikke rigtigt kontakt med familien og arbejder ved en ikke-så-lovlig vaffelstand nær en pigeskole, hvor han er ret populær og får en masse kunder.

Andet: Selv om han er den der what-so-ever-type er han alligevel ret populær blandt pigerne.
Legende
Legende
Admin

Antal indlæg : 195
Join date : 19/04/11
Age : 26

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Christmas rs opret

Indlæg  Doctor Van Holmes on Tirs apr 19, 2011 11:54 pm

Navn: Asako
Alder: 18
Køn: girl :3

Udseende: Asako har kort, brunt hår, der måske kan blive lidt rødt i solen's lys :3 Hun har brune, varme øjne og så bruger hun briller (men har altid linser i). Hun er omkring de 175 cm og er lidt spinkel bygget, men har former alligevel.
Hendes tøjstil er lidt rock-bohemie stilet. Hun kan godt lide at gå i slidt tøj, men så også i noget afslappende med dæmpede farver, store huer og sådan noget xD

Klasse: 2-B

Historie: Asako's barndom var som de fleste andres. Lykkelig. Hver gang en bølle ville slå hende, beskyttede hendes ældre bror hende, men da Asako var 12 år, døde hendes bror i en bilulykke. Han blev bare 14.. Hendes forældre var knuste i lang tid efter, men de klarede sig.
Efter ulykken har hendes forældre været meget forsigtige, og de frygter at det samme skal ske for hende som for hendes bror. Asako's forældre er ellers meget flinke mennesker n_n

Hobby: Musik, teater og fotografi :3
Elsker: Sin egen humor xD, sine venner og sit kamera.
Hader: Mange ting xD.
Andet: Asako har en meget mærkelig humor :'D

-

Navn: Naoki :3
Alder: 17
Køn: dreng xD
Udseende: Han har mellembrunt farvet hår, som han elsker at sætte lidt op. Det er ikke kort, men heller ikke langt. Han har mørke-blå øjne, som han har fået af sin mor, der er englænder. Han er mellemhøj, normalt bygget, men har også nogle muskler (men ikke for meget though xD)
Hans tøj stil er meget afslappende og ret classy. Han går altid rundt iført skjorter, cardigans etc. Det er det han er opvokset med, og han kan godt li' stilen sååe

Klasse: 1-B

Historie: Han har levet en ret normal barndom, og har en normal familie. Hans mor og hans far begge arbejder meget, så de er sjældent hjemme. Han har to ældre brødre, men de er for længs flyttet hjemmefra. Hans familie ejer et par firmaer, så de har ret mange penge, og derfor lever Naoki livet som en konge (nærmest) xD.

Hobby: At feste owo
Elsker: At feste og at være sammen med sine venner :3
Hader: Folk, der kun er venner med ham pga hans familie's status.
Andet: Tror jeg ikke xD
Doctor Van Holmes
Doctor Van Holmes
Admin

Antal indlæg : 106
Join date : 19/04/11
Age : 24
Geografisk sted : Færøerne :3

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Christmas rs opret

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum